Προϊόντα για όρος langai (3)

Σιρόπι

Σιρόπι

Η μελάσα είναι ένα πολύ ιξώδες σιρόπι με σκούρο καφέ έως μαύρο χρώμα. Ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία τροφίμων, η μελάσα προσφέρει μια χαρακτηριστική γεύση παρόμοια με τη γλυκόριζα, πικρόγλυκη γεύση και φυσική χρώση – όλα χωρίς τη χρήση αριθμών Ε.
L-Βαλλίνη - Σκόνη, Ενεργειακά Ποτά, Συμπληρώματα Διατροφής

L-Βαλλίνη - Σκόνη, Ενεργειακά Ποτά, Συμπληρώματα Διατροφής

Η L-Βαλλίνη ανήκει στις οκτώ απαραίτητες αμινοξέες, τις οποίες το σώμα σου δεν μπορεί να παραγάγει μόνο του. Η L-Βαλλίνη ενισχύει τις νευρικές οδούς και συμβάλλει στη διατροφή των μυών σου. Ιδιαίτερα οι αθλητές έχουν αυξημένες ημερήσιες ανάγκες λόγω της σωματικής δραστηριότητας. Αλλά και σε περιπτώσεις εκφύλισης των μυϊκών κυττάρων ή κινητικών διαταραχών, η L-Βαλλίνη χρησιμοποιείται. Στον ιατρικό τομέα, η L-Βαλλίνη είναι συστατικό διαλυμάτων έγχυσης ή τεχνητής διατροφής. Εφαρμογή: Η L-Βαλλίνη διαλύεται καλά σε νερό και άλλα υγρά. Απλά ανακατέψτε την και απολαύστε το φαγητό ή το ποτό σας. Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
L-Λυσίνη - Σκόνη, απαραίτητο αμινοξύ, διεγείρει τη διαίρεση των κυττάρων

L-Λυσίνη - Σκόνη, απαραίτητο αμινοξύ, διεγείρει τη διαίρεση των κυττάρων

Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να παράγει μόνος του το απαραίτητο αμινοξύ L-Λυσίνη, αλλά συνήθως το προσλαμβάνει μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής. Οι αθλητές δύναμης και απόδοσης με αυξημένες ανάγκες σε L-Λυσίνη θα πρέπει να καταναλώνουν επιπλέον ποσότητες του αμινοξέος για την ανάπτυξη των μυών. Η L-Λυσίνη υποστηρίζει επίσης την απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό και έτσι συμβάλλει στη δημιουργία οστών. Επιπλέον, η L-Λυσίνη βοηθά στην καταπολέμηση ιογενών λοιμώξεων και είναι χρήσιμη και αποτελεσματική, για παράδειγμα, στη θεραπεία των ερπητικών παθήσεων. Γενικά, το αμινοξύ έχει θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Στη LANUCO θα βρείτε 100% καθαρή L-Λυσίνη, την οποία μπορείτε να δοσολογήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan Παραγωγή: Αποκλειστικά μέσω της ζύμωσης (μετατροπή οργανικών ουσιών σε οξέα, π.χ. αμινοξέα)